True Story : Me and only her...

Wednesday, May 4, 2011


ak mule kenal dia time darjah 5, dia plajar baru pindah... masuk plak klas ak... dlm hati "comelnye minah ni..." ak pon mule la nk try kawan... ujung2 dapt juga jadi kwn baek...^^ 


time darjah 6 ade projek anak angkat tuk plajar UPSR, ak jadi anak angkat kepada ayah dia, ayah dia guru besar kat sekolah ak... start hari tu kitorg jadi mkin rapat, cam adik-beradik... ak stay umah dia sampai habis UPSR... dalam 3 bulan kot...=P


btw name di N, orgnye tinggi, ayu, cantik, n manis... ak btul2 ter-ade hati time start form one. kitorang satu klas sampai form 5... stay pon kat hostel yg same... ade je pape dia akan cari ak... mak n ayah dia pon pesan suh tgok2kan time kat asrama... 


ak pesan kat N, klo ade pape time kat hostel, pesan je kat sape2 suh panggil ak... insyaAllah ak akan dtg... so, tiap kali die perlukan ak, akan dtg la junior or senior gitau yg N nak jumpe... ak pe lagi, cepat2 la gi jumpe, takut ade pape yg serius...^^


kat hostel x leh la jumpe lame sgt... t ade la mata2 yg x senang tgok kan... terutama senior yg super jeles... lagi2 ak yg x berapa nak elok jumpe ngan minah canteq...hehe... ade byk port kitorg jumpe... 


yg selalunye kat dewan makan... tempat tu terbuka sikit, x la org nak ckp ape kan... dia siap gitau lg mak dia yg ak ni baek sgt...^^




kdg2 kat taman... ni pon kire agak public juga la... tapi x boleh la nak lame2... nanti kene jumpe warden plak...hehe... alamak, ak btul2 jatuh hati, tp dia suke aku ke...? huhu




kat pagar ni jrg kitorg buat... klo dah mustahak sgt baru la jumpe kat pagar... tapi tu pon ak n N masing2 kene bawak sorg teman... x la timbul fitnah kan... bile dah agak lame, ak pon ckpla yg kite kene balik... takot nanti kantoi... then kesian pengiring kitorg kene gigit nyamuk... *padahal, dalam hati mmg nak jumpe lame2 lagi...huhu




dari form 1-5, ak tahan je nk gtau yg aku suke kat dia... kononnya nak tumpukan pada study... ak plan lpas SPM ak nk luahkan isi hati kat dia... tapi lpas SPM dia x sambung STPM... pastu kitorg dah x jumpe... ye la, ak kan kat hostel je... di plak kt kg...


last year of my STPM, parents dia @ parents angkat ak dtg jumpe... kata N nak kawen... N x dtg pon... sedihnye... tapi cool je depan parents angkat... ak x salahkan N, mungkin dia penat menunggu... mungkin je la... ke, dia mmg x de hati kat aku...?  mcm nak je dtg ke majlis persandingannye... pastu nyanyi lagu TENDA BIRU... tp x nak la buat kontroversi... hahaha


skrg ni N dah ade 3 anak... tiap tahun dia akan dtg kerumah beraye... x pernah miss... anak die mmg nakal... tapi semua elok2 ikot N... sampai sekrg ni ak still suka n cintakan dia... walaupun dia dah kawen... dia still mcm dulu... baek, manje... senyuman dan tawanya buat aku teringat saat2 kat hostel... dia lah gadis pertama dan...(*harap2 bukan terakhir) yg pernah mencuri hatiku... 




Perlukah aku buka hati ni tuk pompuan laen...???
atau aku tunggu saja jandanya mcm lagu kat atas ni...???


moral: jgn tggu lama2, nanti lama2, dia diambil org...




Santan by;

47 Ladas:

Instagram