Osama vs Obama : Ini bukan cerita pasal mereka...^^

Tuesday, May 3, 2011


arg... rindunye ngan Santan Berlada...^^
akhir2 ni pemes je cite pasal Osama kene bunuh oleh pasukan Obama...
tapi, ak nak cite pasal bende laen plak...
pasal interview ak baru2 ni... hehe


*********************


bgun agak telat... sempat breakfirst dgn secawan kopi je... drove dgn gelojohnye ke KL... parking kat Bank Negara, then nek LRT ke Bukit Bintang... malas nak drive masuk KL... sesak... jam...^^


sampai2 je bilik interview, alamak... ramai plak org... ade chance ke ni... huhu


Interview dgn HR
HR : how old are you...?
Me : 28
HR : hah...!!!
Me : yup...!!! [salah ke aku 28...???]
HR : bla... bla... bla..., please wait outside for the 2nd interview.
Me : ok, Thanks... [pulak ade 2nd interview...]


Interview dgn Head Chef
Chef : you have a good qualification, why didnt you apply for the higher 
          position...?
Me   : cuz, I have no working experience...
Chef : owh, good...
Me   : ???? [pe yg goodnye...???]




pnt juga interview ni... plus minus neves... hahaha
dh la ngantuk, tilam kate mari, bantal kate sini... huhu... sgt bahaye nak drive balik... naseb baek la time balik tu ade minah kat blakang bawak kancil asyik menguap je... tgh ngantuk juga la tu... asal ak pandang je cermin, mesti dia tgh nguap... hahaha... ade la bahan ak tuk tahan ngantuk... =P


p/s: semoga ade hikmah disebalik kematian Osama... dan semoga juga kita dapat mengembalikan kesucian dan kedaulatan ISLAM.... Amin...^^




Santan by;

48 Ladas:

Instagram