Apa pandangan korg...?

Sunday, May 29, 2011


selama ni...
ak slalu je komen pasal blog2 yg ak terjah...
klo blog tu rase berat nak bukak ke...
muzik yg menyampah ke...
x pun ssh nak komen ke...
kompom2 ak terus je tinggalkan komen
tgur pasal masalah2 tu... hehe


bukan ape, tuk kesenangan pembaca juga kan...
kita berblog ni mostly  nak share dgn blogger lain...
kompom la kita nak org bace....
ade yg personal dan x hrpkan pengunjung pun
mgkin dalam 5% je... 


so, kena la amik berat juga pasal
tahap keselesaan dan kesenangan pembaca tuk
membuka, membaca seterusnye mengomen...^^


so, pade yg pernah terima komen pedas
dari santan berlada pasal semua tu... 
ak minta sorry... hehe
skrg ni ak nak korg plak komen pasal blog ak...
berat ke ape ke... korg komen je... ak trima...
cuz ak x pernh lagi dapat komen yg mcm tu...


semlm ak dapt komen dari sorg blogger...
kitorg mmg dah agak lame juga berbalas2 komen...
dia ade la tgur pasal feedback ak terhadap komen2 yg ak trima



ak mmg suke nak bg feedback...
dri dulu mmg ak akan sentiase bg...
tp lately ak agak busy sikit...
klo ade mase nanti ak akan bagi feedback semula tuk
semua komen2 yg ak dapat...


mgkin ade yg x suke nk bg feedback kan...
mungkin ade yg kata 
dorg bukannye akan dtg balik nak bace feedback
dari komen dorg...
tapi ak rase ak heppy nak reply...
dgn cara tu, ak mcm hargai komen dorg...
sampai yg anon pun ak bg feedback...=P
kdg... ade je yg dtg balik bace feedback ak...
siap reply lagi...
salah sorg darinya , Qimie la... haha




Santan by;

28 Ladas:

Instagram