Habiskan sisa hidup di rumah lama...

Wednesday, May 11, 2011




Skrg ak stay kat Bandar Botanic, Klang...
dah setahun ak stay kat sini
bersama kazen n member kazen ak...


mid of June ni, ak dah nak pindah ke cheras plak...
so, kat sana tu kire rumah baru ak la... hehe
cuz contract umah pon dah nak habis...
ak pon nak keje KL... jauh la kan nak ulang alik nanti
klo still stay kat Klang ni...


kazen ak n member die plak dah nak kene post...
x tau g mane...
tapi rasanye dia minta Terengganu...^^


terlalu byk kenangan kat umah lama ni...
sambut raya kat sini...
befday pon kat sini...
tgok movie pun puas kat sini...










walaupon jauh, facilities n kejiranan sgt best...
keselamatan pon sgt superb...
ni la rumah sewa yg terbest ak rase... =P
so, skrg ni ak tgh menghabiskan saki baki hidupku
kat rumah lama ni seblum berpindah ke rumah baru...


ceh, ayat x leh blah...
mcm nak mati je kan... hahaha


walaupon rumah baru tu serba kurang...
tapi, ak harap
kat sane ade something tuk ak...
ade harapan tuk aku.... Amin...^^






Santan by;

49 Ladas:

Instagram