Dulu, ak suke tgok...

Saturday, May 14, 2011



20 tahun lalu...
time tu ak kat sekolah rendah...
ak ngan adeq ak mmg minat gila ngan
GABAN n Satria baja hitam....

pada yg seangkatan ngan ak ni, kompom
korg igt lag kan show ni... haha
pemes kot dulu2...
kat kelas asyik crita pasal gaban je
x pon satria baja hitam ni....

siap crita lg ngan mamber2 yg x dpt tgok...
kali ni penjahat dia sape...
mcm mane dia kalahkan...
n macm2 la....

pada yg dah lupe crita tu... cube tgok video ni
ak siap hafal lagi lagu dia... haha
tapi lgu gaban je la... cuz lagu satria baja hitam tu x best...^^

GABAN...

Satria Baja Hitam...

ak ngan adeq ak mmg gile cite ni...
x pernah missed langsung...
pas je men guli atau polis pencuri....
trus mandi, n duduk siap dpn tv seblum dua tv show ni maen...

klakar la bile ingt balik...
dah la time tu tv 12 inci je...
black n white lg....
screen pun bulat je... 
siap gune bateri basah je...
cuz time tu x de karan lagi...haha


klo nak tukar channel kene pusing manual...
sampai sakit tangan... beb...
x mcm skrg ni...
semua gune remote...
tv, fan, dvd player, n byk lagi...

bruntung la budak2 skrg kan...
padan la zaman skrg ni makin byk budak yg berisi...
ye la, semua gune remote...
x yah nak gerak sane sini...
lemak pun makin sehat beb... sehattttt.... hahaha

*sekrg ni, mesin exercise pon gune remote... adeh....=P

korg lak suke tgok ape time kocik2 dulu...???



Santan by;

80 Ladas:

Instagram