Tak laju pun...^^

Monday, May 9, 2011




tiap kali ak bawa keta kat KL ni, ak rasa mcm lembab je... member2 pon siap sound "asal lembab...?" padahal jarum kat keta tu dah cecah 140... huhu... keta kat blakang mcm nak makan je keta ak... follow dekat2... mcm la ak ni slow sgt... kang ak break tetibe padan muke ko.... n aku juga... hahaha


tapi, bile kat kg pla (sabah)... ak drive 100 dah rase mcm laju je... parents siap bg warning lagi suruh turunkan jarum tu... huhu...  ni mgkin sebab kat sabah jalan bengkang bengkok... tu yg rase laju tu... bile kat KL jln mcm lurus je... minyak pun, x prasan dh tertekan habis...^^


korg pernah rase tak ape yg aku rase...???


ape2 pon, ber-hati2 lah di jalan raya... igtlah org tersyg....^^


sorry geng... terkurg membalas kunjungan anda... ak sdg bertungkus lumus siapkan akaun ayah aku... kene submit incometax before end of june... huhu


Santan by;

50 Ladas:

Instagram