Aku; selalu ditinggalkan...

Wednesday, March 30, 2011


sunyi, sepi, n macm org bodoh... tu la yg ak rase bile ak ditinggalkan... yer la... mane taknye... bile kite sendirian, x der sape2, makan sorg2... tgok tv sorg2... ketawa pon sorg2... x ke mcm org bodoh...=P ... ak yakin korg pun akan rase mcm tu klo korg ditinggalkan kan...? but, hrp2 korg x akan ditinggalkan... amin...

sebenarnye mcm ni citer die... ak stay ngan due org housemate, sorg tu kezen aku (Awie), yg sorg lagi member kezen ak (Faisal)... dorg ni doctor kat HTAR... mnkala ak ni still study lagi...hehe... so, ak ni slalu la ditinggalkan kat umah sorg2... haha... dorg busy la tu... maklum lah doctor...




member ak en.Ash ckp "padan muke, tu la akibtnye berhousematekan doctor"...wakakaka siut je die...^^ sepanjang hmpir setahun aku berhaousematekan dorg ni... hampir mcm ni la situasinye every week...


Isnin malam...


Rabu malam...


ujung2 ak sendiri lagi... ditinggalkan kesorgan... hahaha ... x leh blah punye ayat...^^ naseb baek la ade Cupido jadi peneman... huhu


ni la Cupido tu... org bg ok...^^ cute kan... har har har...=D


P/s : sygkan anak tgn2 kan, sygkan housemate tinggal2kan...^^




Santan by; 

56 Ladas:

Instagram