Aku bukan pengalah... yey...^^

Wednesday, March 30, 2011


kali ni ak nak crita pasal SPM n STPM adeq aku plak... agak terlambat sikit nk citer pasal ni... huhu... maklum la, ke-busy-an melanda diri ak time result dorg kuar... kan maen lagi erk result budak2 STPM n SPM tahun ni...
malatop de ba boommmm sgt2... haha... papepon sekalung TAHNIAH buat dorg semua...^^

ok2... kite bebalik pade main point ak pd entry kali ni... tahun lepas, adeq laki ak (Miezan) amik STPM,  adeq pompuan ak (Sha)  yg bongsu plak amik SPM... ak agak neves juga la time tu walaupon bukan ak yg nak duduk peperiksaan tu... ye la kan, due2 skali nak amik peperiksaan besar... fuh...!!! so, untuk membakar semangat n mengaharapkan dorg buat yg terbest, ak pon buat la perjanjian ngan dorg... hihi




ala... korg jgn la gelak... KFC pon ok ape... =P, atleast ade la kan... tu je yg aku mampu... hahaha.... tau2 la kan, ak ni study lagi, lom keje... mane nak dpt bg yg besor2... KFC pon KFC la... dorg kemaen hepy lagi... n setuju... haha


then... bile result dah diumumkan... dorg x dpt nk inform ak on that day... cuz time tu dorg g becuti kat Indonesia... huhu terpakse la ak tggu hingga dorg balik sabah.... bile dah sampai, trus je dorg gtau... nak tau x ape jadi...???  dgn nada slow dorg katakan yg dorg x dpt kalahkan result ak... =P... yey... ak tetap pemenang... bukan pengalah,... tapi ak ttp hepy dg result dorg... power gak... haha tahniah adeq2 ku... =)




tapi.... ak telah jadi pengalah kepada adeq pompuan aku yg sorg lagi (Wied)... die amik SPM 2 tahun lepas... power siut result die... envy je ak time tu... wakakaka....


ak sgt2 berharp agar dorg ni dpt IPTA yg best2... n yg sesuai ngan minat dorg... ape2 pon, Along tumpang hepy n bangga ngan korg semua... ^^


p/s : dimana ade kemahuan, disitu ade jalan...




Santan by;

27 Ladas:

Instagram