GiveAway 3 Sponsor...

Saturday, March 5, 2011




semlm member DD si bunyi kotak kosong inform DD
yg dia ade tag DD dlm entry dia, igtkan entry ape...
upanye entry pasal contest tuk blogger... 
mati2 DD ingtkan entry panas ke ape... LoL
dia siap warwarkan lg DD tuk join contest ni...
tapi DD x reti la... huhu



so, ni DD nak share la ngan korg pasal contest tu...
DD bace pon mcm best je...
kut2 ade antara korg yg minat nak masuk kan...


title of that contest is "giveaway 3 sponsor"
dgr je title ofcuz la disponsor by 3 org juga kan.... hahaha


syarat2 nk join pon simple n senang je...
  • mule2 korg kene la jadi follower kpd ketiga2 sponsor tu
  • korg kene buat ape2 je entry pasal contest ni, jgn lupe letak "givevaway 3 sponsor" as a title entry korg ( xde unsur kartun )
  • pastu korg letakkan banner kat atas tu dlm entry korg then linkkan ke eqbalzack.com
  • dlm entry tu korg kene tag sorg member blogger ( pastikan dorg tau pasal tag ni )
  • korg kene tinggalkan link blog korg kat dlm entry eqbalzack.com
  • pemenang dipilih bukan berdasarkan random.org
  • start 3 mar 2011 till 11 mar 2011 ( kul 23:59  )

hadiah2 die pon cam best je...
korg try la mane tau leh dapt... berbaloi2... ^^
  1. st  akan dapat acrylic painting 13" x 18" dan frame beserta wang tunai rm33 
  2. nd plak akan dapat homemade chocolates dengan box dia sekali beserta wang tunai rm23 
  3. rd akan mendapat homemade chocolates dengan box bersama dengan wang tunai rm13


best kan hadiah2nya... 
ala... hadiah2 ni x penting la sebenarnye... yg penting adalah penyertaan korg...
sbnrnye ade byk juga kelebihan klau korg try join contest ni...
korg boleh perkenalkan blog korg ngan lebih ramai blogger melaui link
yg korg berikan...
n kalau menang, blog korg kompom jadi pemes... hehe
btul tak...??? jom try test...^^


santan by;  

4 Ladas:

Instagram