Reunion - Pengubat rindu...

Friday, March 4, 2011


1st Reunion, 14 February 2010...
eh ni kan Valentine's day...??? hahaha...
yup... mmg pon...
hari ni la juga kitorg buat reunion untuk member2
seasrama kitorg time high school dulu... 
ye la dah bosan x tau nak buat pe... 
cuz kitorg kan x celebrate valentine... 
so plan pun terlaksana la ke Genting hari tu...





seriously DD btul2 x sngke dpt jumpe n gathering dgn member2 hostelmate ni... rindu baget siut... 
bukan rindu ape, rindu sorg teman bergelar hostelmate... 
ye la dlm hostel ni kita akan tgok pelbagai karenah n telatah... 
dan semua saling kenal-mengenali satu sama lain... 
x kira la dari form 1 - form 6... 
lagi2 klo kita jadi pengawas hostel yg tegas.... 
kompom pemes satu hostel... =P 
tu yg DD rindu dgn hostel life n dorg2 semua ni...





mula2 jumpe semua saling cover... maklum la dah lame x jumpe kan... 
bile dah lame2, di situla perangai hostel2 kembali... lgsung x berubah.... 
hapening gile...^^
antara yg pegi tu kak Chiq, Iche', Maz, Danny, Aqem, Abu, Mat, dan Ikin... 
agak ramai juga la cuz masing2 bawa pengiring...^^ 
mule2 plan mmg ramai nak dtg, last2 x jadi dtg.... g dating la tu... hoho


2nd Reunion, 3 Oct 2010...
dorg ni tetiba plak nk dtg menyergah umah DD...
time tu kan time raye... so dorg ni plan nak beraye la... hehe
dh la time tu DD practical kat Shangri-La...
adoi... parah2...
tapi dorg punye pasal x kesah la... best ape... =P
naseb la dorg ni jenis x cerewet...
makan je bende2 yg DD sempat masak...







p/s: curi pic dri Eykin... sorry...=P


btw epy sgt dpt gathering ngan member2 lame...
x sabar rasanye tunggu tuk gathering yg seterusnye...
thanks guys sudi bertandang ke umah DD...^^




Santan-ed by;

8 Ladas:

Instagram