Demand seorang READer...^^

Friday, April 1, 2011


setelah sekian lama ak menjadi blogger, ade byk komen2 membina utk blog aku... mcm cendawan tumbuh lepas ujan... *(sesuaike pribahasa ni..? hahaha...) ah... lantak la... 


ade yg kata mcm ni, jgn macm tu... 
buat mcm ni, bukan mcm tu...


semua bg support n thanks a lot yer geng...^^ erm... kali ni ak plak nak komen blog2 korg sebagai seorg reader... jgn amik atie yer pade sape2 yg ter-TAG...=P

Comment Box...
mule2 nk citer pasal comment box ni... sebagai reader, ssh la nak komen blog korg klo korg tak buat pop-up tuk comment box korg... klo nak komen jer, mesti kene reload balik... untung la klo blog korg tu x berat, klo berat, sakit buntut tunggu sampai comment box tu kuar... mcm blog member ak ni... naseb baek la blog die tak berat... sng sikit nak tinggalkan komen...


cube korg tiru cik Amny nie... die buat pop-up tuk comment box die... ala... yg belah kiri tu... ha... kan menyenangkan reader2 korg mengomen... x la sampai tggu blog korg reload balik...^^


Music...
ak mmg suke dowh dgr music... tapi x semua reader suke kan... mane la tau time tu die tgh dgr lagu laen time buka blog korg... tetiba blog korg pun ade lagu... adoi... jadi pning reader nak dgr lagu mane satu... cube korg tgok blog cik Adwa kat bwh ni... die dgn bijaknye telah meletakkan music player die kat bhgian atas blog die... so, sng la bg reader tu nak pausekan klo x nak dgr lagu dr blog die... ni kekadag ade yg letak kat bawah... huhu parah dowh nak cari... lg2 klo blog korg tu berat...^^


Iklan...
kekadang ade blog ni yg iklan die lagi meriah dri blog post-nye... sampai reader pon x sure mane satu blog post die... tapi ni mls la nk komen ber-jela2... sbb iklan ni ade mnfaat tuk sesetgh org...^^nasib baek blog En.HZ x serabai dek iklan...=P


Berat...
kdg2, kite leh jumpe ade yg blog page die mcm2 ade... sampai nak buka pun berat... dah la tenet kat malaysia ni macm siput kura2...*(x la lembab sgt kan... hehe...) bepeloh tggu page tu buka... *(cuz rumah ak x der aircon... =P) cube wat mcm page  en.Muncung Manis ni... simple n laju je nk buka... nk bace pon sng hati...


blog yg satu ni plak (milik en.Raji) serius dowh, ak x bohong... agak berat sikit la... *(x la berat sgt...hehe) ni kire sng jugala nk buka... tapi ak sllu jer g terjah blog ni... cuz, pengisian die best n lucu... die gune hasil seni die sendiri... no ciplak2... haha


blog2 yg ak tag ni adalah antara blog2 yg ak slalu skodeng... korg try la skodeng2 blog dorg ni... bestt n klakar...^^ korg klik je kat name dorg...

semua ni adalah pandangan ak sebagai reader korg la... laen org laen pandangan n taste... korg jgn la amik ati yer... tu blog korg... korg leh buat ape je yg korg suke...hehe... ape yg penting ialah pengisian korg... 
berat ke...
ade music ke...
pnuh iklan ke...
klo pengisian best... pasti ramai reader...^^ 

p/s: laen padg, laen belalang...^^


Santan by;


67 Ladas:

Instagram