Gay, Lesbian, Straight : 2 x 5

Thursday, March 10, 2011


2 x 5... ape tu...? korg tau ke maksud die...??? mase skolah dulu2 cikgu slalu je cakap ko ngan die same je 2 x 5... tapi 2 x 5 tu ape...? ak pon x tau sebenrnye nape dorg gune 2 x 5... tapi yg pasti maksud die same la... so slalu la juga practickan dlm bahase seharian... so korg pandai2 la tangkap maksud title kat atas tu... 

ye la mmg same pon... tiga2 insan biase ciptaan tuhan, ade hati, ade perasaan n tidak maksum... cume keinginan dan naluri je yg beza... btul tak...??? kenape korg x setuju ke ngan title tu...? x pe2 t ak cite sebb ape ak ckp cam tu... tapi ni pandangan ak je la... pas bace nanti dr korg je la nak pikir ape... masing2 ade pandgn n pendapat... nak ak cite tak...?

ok2... dah korg klik cecite2 tu... ak cite la ye... mcm ni... bg ak la kan semua same je la... x kesah la die ni ke... die tu mcm tu ke... tapi basicnyer same je... dari mani jumpe ovum jadilah benih... pas 9 bulan jadi baby... hehe tapi mmg btul la same je... cume yg due tu punye naluri yg ubnormal... tu je... yg pompuan tu minat pompuan... yg laki tu minat laki... mmg la slh dri agama kan... tapi tu hal dorg ngan tuhan la... klo korg care boleh la tegur ke atau nasihat... dari korg pandang semacam n membenci... same je, x jadi ape pon... 


ok dah habis cite pasal dorg... ni nak cite plak knp ak cakap same je... skrg ni senang n selalu je jumpe couple yg bercumbu2 n kissing2... x kesah la gay couple ke, lesbian couple ke, straight couple ke... same je... semua buat open je... lgsung tak hormat pandangan masyarakat... walaupon x semua mcm tu... tapi yg ni ditujukan yg mcm tu la... kene ingat wei, kita ni hidup serumpun, hidup bermasyarakat, bukan hidup sorg2 or hidup berdua je... masyarakat sekeliling kan masih memerhati... bygkan klo dorg nyampah ke, meluat ke ngan  keberanian korg pastu kata "bodoh" x pun kata2 yg x elok... kata2 tu satu doa... bygkan berape ramai mendoakan korg... termakbul tu.... korg tgok juga la yg berani bt bende2 mcm ni x ramai yg berjaye dlm hidup... ade yg kaki lepak ade yg kaki ntah kaki ape lg... keje x menentu... haaa... tu penangan doa masyarakat tu... hehe 

baru2 ni kat paper metro x salah... ak terbace time santai2 kat living sambil tengok Ugly Betty final season... ade plak kes keruntuhan rumahtangga sebab cinta songsang... adoi... kisahnye mcm ni... mule2 sisuami tu cakap kat isterinya yg die kawen laen... isteri terpakse la trima cuz cintakan laki die lagi... tup tup tup isteri die dpt tau yg die bkan kawen ngan pompuan tapi ade scandal laen ngan laki... adoi2 dunia... tapi ni bukan jadi kat golongan gay je... lesbian pon ade... prnh gak terdengar yg minah tu tinggalkan laki die ikot pompuan laen... ishk... ishk... ishk... klo nak cite pasal yg straight plak... baek x yah la... beribu2 kes curg mencurg ni... ye tak...??? dah biase sgt dgr... contohnye yg ni : klik la sini...^^


haa.... 2 x 5 kan... same je... so better jgn la korg nak duk ngompat ke, caci ke, n ape2 pa yg seangkatan dgnnye... cuz semua same je... semua ade perasaan n nafsu... semua boleh buat silap... baek korg lebihkan tumpuan tuk memerhati org2 terdekat korg... mane la tau kot2 ade antara mereka tersenarai dalam kes di atas.... adoi.... touch wood... touch wood... parah tu bhai... hehe

P/s : x kesah la korg tu jenis mane... yg penting jage diri, t masyarakat benci... LoL

Santan by:

17 Ladas:

Instagram