Riwayat Sebuah TandaTangan...

Sunday, March 27, 2011


ak rasa kat lam dunia ni masing2 punye tandatangan kan... kecuali la golongan2 OKU... tapi dorg ni mesti la ade tandatangan yg khusus... am i right..??? setiap org mesti ade cerita pasal tandatangan dia... dari mule die tau ape tu tandatangan, hinggalah tandatangan ape yg dia gune sekrg... mesti sentiase brubah2 kan... haha... meh sini ak nak cite pasal kisah my tandatangan....^^


ceritanye bermula time ak drjah lime kot... x sure la juga... tapi rase2nye time tu ak darjah lagi... cik cikgu yg ajar Bahasa Melayu time tu, suh kitorg tulis surat, the suh letak tandatangan... ak pon yg mmg dah sedia bengong bertambah la bengong... ape tu tandatangan...??? adoi... cik cikgu, tolong jelaskan...

cik cikgu yg comel tu pon jelaskan la... "yg kite ni mesti ade tandatangan tuk menulis surat rasmi... and ape2 je urusan rasmi... selain tu ia juga sebagai tanda pengenalan or ID kite..." camtu la seingat ak cik cikgu tu trgkan... so, start hari tu la bermula la riwayat hidup tandatangan aku.... tanda tnagan aku yg first skali ak pon dah lupe cam ne... hihi



tapi yg pasti... ni la tandatangan aku yg masih dalam ingatan mengikut urutan.... tanda tangan aku ber-ubah2 mengikut peredaran zaman... time zaman seluar labuh kat bawah tu, tandatangan aku pon besar gak... haha



time stay kat hostel, jadi disiplin sikit... semua teratur je...LoL 



time zaman phone kecik2 n comel2 kuar, dia pon ikot gak tukar pesyen p kecik2, short n comel2... ^^



then, bile zaman iPhone n BB yg besor2 ni... tandatangan aku pon ikot besor n stylo gak... wakakaka.... n ni la tandatangan aku yg aku gune sampai hari ni... tapi untuk urusan yg tersgt rasmi je la.... klo yg x berape rasmi aku gune yg no.4... ringkas n padat.... stands for UDIN.... panggilan manje kt umah...^^

tu la riwayat hidup my signature... sentiase berubah mengikut peredaran zaman... klo korg macm mane plak...??? klo sudi, jom la share2 ngan kitorg pasal riwayat hidup tandatangan korg plak... tu pon klo korg sudi nak share la... ^^

P/s : start from now onward, saksikan la my signature di setiap penutup of my entry...^^



Santan by;

36 Ladas:

Instagram