Tiger Mini Cooper : Down Town punye brg...^^

Thursday, June 23, 2011




td ak g ronda2 kat down town cheras...
agak ramai juga org...
igtkan time weekdays ni kurg la sikit...
payah juga ak nak cari parking...


plan nak g sini sebab adeq ak kat Sabah
suruh beli kasut...
Onitsuka Tiger Mini Cooper jenama dia...
tapi bukan yg ori la...
ni down town punya brg....
agak murah n stylo juga la... hehe


ni la kasut tu... cool kan... hehe

ak pun heran la...
pesal la adeq ak minat sgt kat kasut ni...
ak tgok cam biase2 je...
nampak cool la juga...
tapi mcm nothing special la dgn kasut ni...
hari tu dia dh ade beli...
tapi kene curi time umah kitorg kene masuk
pencuri minggu lepas... huhu


pas beli kasut tu,
kitorg ronda2 plak sebelum balik...
ak pun terpandang la org buat rwtn resdung...
ak mcm nak try je... best ke...? hehe
member ak cdgkan beli je lilin dia...
ak pun beli je la, RM5 - 3btg... hehe
sampai umah pe lagi...
trus la practikkan... pedih dowh mata... hehe
merase juga la ak bende alah tu... 
walaupun x de ape yg kuar dr hidung ak... =P




korg pernah ke buat rawatan redung ni...? ^^




Santan by;

50 Ladas:

Instagram