bosannye x der Tenet...!!!

Friday, June 17, 2011




Skrg ni ak dh officially tinggal kat rumah baru...
Kat sini x de tenet....
Tu yg ssh nak update n balas kunjungan
Member2 blogger yg dtg berkunjung n mengomen...^^
Ni pun buat kat CC je...
Sorry ye pada korg2 yg ak x sempat nak terjah... huhu

Ak tgh tggu pihak TM tuk pindahkan
Streamyx ak dr rmh lama ke rmh baru...
Dah lama benor kot ak apply
Sampai sekrg talian tu tak pindah2 lagi...
Dorg kata still dalam proses
Padahal ak dah apply awal bulan mei lagi...
Hampeh...!!!


Entry sebelum ni ak crita pasal Maxis yg penipu...
Kali ni pasal TM plak...
Sblum2 ni ak prnh juga terbaca pasal
Service syarikat perkhidmatan laen yg x memuaskan...
Adeh....
Apesal lah semua syarikat2 perkhidmatan
Kat Malaysia ni menghampehkan....
Klo x semua pun, most of them la....
Slalu je bg alasan...


  • Masih dalam proses...
  • Tiada dalam system...
  • Bukan bidang kami... try call no ni...
  • Pihak sana x masukkan dlm system... *perlukah saling menyalahkan satu sama lain...?



Heran la....
Adakah system dorg x teratur n berbeza2...?
Sampai sush nak tau pasal status permohonan kita....
Sekurg-kurgnye cakap la dgn btul...
Trgkan kat kita elok2...
Permohonan mcm mane, dan sebab ape lambat...
Ni kelentong je byk....
Kadang hri ni kite tanye dia kata mcm ni...
Esok tanye, dia kata laen plak....
Pusing pusing gue mikirin....


Santan by;

42 Ladas:

Instagram