Cinta sentiasa romantic...

Wednesday, June 22, 2011


Pada korg2 semua yg dah ade ehem2 tu...
Sini ak nak share tips
Mcm mane nak kekalkan keromantisan korg
Ngan ehem2 korg tu....

  • 1.        Try la tulis puisi or kata2 romatis, then bacakan di depan ehem2 tu dgn penuh romatis...
  • 2.      Cuba korg buat satu CD yg penuh dg lagu2 yg memberi makna tuk hubungan korg. Contoh lagu time korg mule2 kenal. Klo dengar balik mesti teringt balik... hehe
  • 3.      Skali skala buatla kejutan, ajak lunch ke, x pun beli makanan then makan kat tempat2 romantik ngan ehem2...
  • 4.     Klo ehem2 tu g outstation atau berjauhan, kirim la bunga atau nota2 ringkas sebagai tanda sokongan n kerinduan... hehe
  • 5.      Selalulah kirim msg atau email yg menyatakan betapa korg cintakan dia..^^
  • 6.      Klo korg pandai masak, try masak sesuatu yg special tuk dia. Mesti dia bangga n hargai korg...
  • 7.      Skali skala g la tgok citer romantic ngan dia. Mesti dia suke...
  • 8.      tulis dan simpan detik2 indah korg bersama dalam satu kotak khas. Korg boleh bace tuk imbas kembali detik2 indah korg bersame...
  • 9.      klo kuar jalan2 tu, lakukan perkara romantic scara spontan, contoh petik bunga then bagi dia dgn senyuman... mesti dia pun senyum... tapi, korg kene la hati2 ngan guard taman. Nanti korg kene kejar plak klo petik bunga... hoho
  • 10.    try buat satu blog pasal korg. Pastikan ehem2 tu pun tau pasal blog tu. Baru dia rase terharu. Tulis la ape2 yg menarik pasal hubungan korg kat dalam tu. Klo boleh private kan lah... nanti org meluat or jelezz plak nak bace... hehe
  • 11.      klo ade mase free, jalan2 ngan ehem2 tu kat pantai or tasik... kompom romantic kan...


klo korg amalkan tips ni,
kompom korg jadi pasangan romantic selamanya... hehe
betul ke...?
insyaAllah...
kita ikhtiar, Allah menentukan...^^


Santan by;

53 Ladas:

Instagram