Izinkan Ku Pergi... huhu

Thursday, April 7, 2011


Andai tersumbang gerak diri...
andai tersilap lidah bermadah...
andai tersalah minda menafsir...


hingga diri di salah erti...
hingga ada terguris hati...
kuatur, kususun 10 jari...
Izinkan Ku Pergi...

Taraaaa....... hahaha...^^
nak g mane plak...? adohai... jgn tertipo ngan kata2 kat atas tu... sebenarnya esok ak nak balik ke Sabah... dah lame beno x jumpe mak ayah... rindoo wo... ak overnight kat KLIA ni ngan adik pompuan aku... terpakse la, cuz umah jauh dari KLIA... flight lak kul 8 awal morning... so Izinkan ku pergi yer geng...=P




ala... ak g bukan lame pon.. 10 hari jer... cukup la tu kot siapkan semua keje ak yg tertunggak n tuk lepaskan rindu... korg klo ade mase mai la Sabah... best wooooo.... hehe... meh sini ak nak citer... ni pon kire promote juga la... kat Sabah tu ade mcm2 tempat yg best2... sure korg suke...


yg paling pemes is Sipadan Island... fuh, klo korg g sini, mmg x nak balik dh...^^ pernah tercalon dalan 7 keajaiban dunia, tapi x dapt cuz kurang undi...huhu... org kate surga Marine... =P


Sipadan Island


Sipadan Island (Surga Marine)


ni antara tempat2 laen yg best n aku canangkan tuk korg pegi...


Mount Kinabalu


Mabul Island


Sapi Island

Mantanani Island


sebnrnye ade byk lagi tmpat best2... tapi mls nak listkan... t korg bosan plak tgok blog ak ni... ak pon x pegi lagi semua tmpat ni...hehe


klo pasal tempat tinggal korg dun wori la... Hotel semua cheap2... klo mls stay hotel,meh dtg umah aku, kite buat homestay... haha .. ak bg free makan n tempat tinggal... tp syaratnye, ak kene ade la... klu aku x der, x mampu la mak ak nak handle korg kan...hehe


* thanks en.google atas pic2nyer n to KLIA cuz bg tenet free....^^


P/s : hujan emas d negeri org, hujan batu negeri sendiri, best lagi d negeri sendiri...^^




Santan by;

64 Ladas:

Instagram