keje keje keje...

Thursday, November 3, 2011


1st, ak nak ucap thanks pada
korg semua yg wish ak kat entry lepas...
Alhamdulillah... 
akhirnya Convo juga ak kat Taylors University tu...
cuz Convo yg lepas ak tak pegi...
tgah Practical kat Lafite - Shangri La, KL...


Skrg ni dah pun masuk alam keje...
kire x sia2 juga la ak amik bidg masak2 ni...
cuz skrg dah pun keje kat Prego...
Restron berkonsepkan fundining kat The Westin otel...^^


Ni la Restron tempat ak keje...^^

mmg la suke masak2...
tapi x tepikirpun akan keje dlm bidang ni...
cita2 dulu nak jadi guru...
ni jadi tukang masak plak... hahaha


kire epy juga la keje bidang ni...
mula2 tu agak bodoh juga...
cuz byk bende x biase lagi...
lame2 dah ok la... dah cekap sikit... prasan je... LoL
Income pun agak masyuk juga...
walaupun x byk, tapi ak rasa berbaloi la ngan keje ak...
cukup juga la tuk byr apa yg patut di bayar... ^^




klo korg free2 tu
mai la PREGO... makan sane mmg best...
mahal sikit tapi berbaloi la...
lagi2 klo ak yg masak... LoL




Santan by;

13 Ladas:

dill said...

tunggu kuki dari die. dah berzaman.

dill.

Santan Berlada said...

hahaha... meh la amik sendiri...

adwafarahin said...

ok nk terjah prego sbb bole mkn free dean masak
lalalala~

Santan Berlada said...

haha... mai la...^^

Lea Isnawi said...

kira hebat la ko reti masak!
salute aku dgn lelaki pandai masak ni

faiz said...

best dpt kerja apa yg kita study dulu...

Zul fattah said...

macho r laki pandai masak.. aku x pandai bro.. kena blajaq ni

kura said...

fuh.. klu dtg boleh mkn preee? hahah

Santan Berlada said...

Dtg la wei...
leh knal2 kwan2 blogger skali... haha

Anak Wak Mail said...

macam nama sos spagethi je prego tu..mesti sedap kan ko masak!

Anonymous said...

buat mkn2 kt uma, t ktorang dtg =D

_g0ne_ said...

mo ice cream haha.. bla laik buat ice cream???

amny said...

waahh.. macam eksklusif je tmpat tu.. mesti tukang masak nye yang pro2 gk nii kan kan kan??

Instagram