Miss u BFF...^^

Friday, February 25, 2011




Monink....
pagi2 ni-ter ade la plak mood nak buat
entry baru...
biase pepagi malas je nak buat pape...
just nak bekfest n rest2... haha


DD yakin setiap org ade BFF kan...
tau tak BFF tu stands for what...
adoi Best Friend Forever la.... ^^
nak cite la ni pasal bff DD...
trase rindu la plak ngan die ni...
jom kita skodeng2 dulu pic die.... ;-)







amacm cute tak....???
cute kan... hehe pada mane yg ckp x cute tu
ala... DD tau korg jelezzzz.... hahaha *kidding.....^^
erm.... klo nak tau name penuh die
Ayuni Diyana Minhat...
tapi kitorg pun biase panggil die DD...
tapi die DD laen... ade la maksud die....
rahsia.... =P


die ni sgt cute n manje...
kdg2 semua bende die nak buat same2...
sweet tak... hehe
baru la namanye BFF kan... =P
kitorg mmg agak pemes juga la kat kolej...
bukan pemes bab ape....
just sebab asyik bersame je.... LoL
mane x nya
mane je DD pegi die nak ikot...
satu tmpt je gerenti die x ikot... toilet... hehe
*sorry ADM.... u r so cute... ^^
sweet kan... kan... kan... 
ramai yg igt kitorg COUPLE.... haha
tapi hakikatnye kitorg je yg tau... =P 


di panjgkan cerita  lagi...
pape2 je mslh yg dtg die akan share n minta
pandgn n nasihat...
termasuklah ke soal relationship die...
sampai kan pernah skali
xBF die pon dtg kat DD minta nasehat
pasal relationship dorg...
DD just bgi je ape yg termampu...


tapi sejak die dh tamat study...
kitorg dah jrg jumpe...
ye la berjauhan dowh.... die kajang DD Klang
teks pun jrg... masing2 buzy...
die dah keje chef kat hotel area2 Bukit Bintang...
DD plak tgh Final sem...


erm.... to my BFF ADM...
DD misses u so much.....
DD bosan la kt kolej...
DD x de member se-BFF U...
x leh nak masuk r dgn budak2 skema ni... aish...


opsss... lupe nak bg info...
my BFF ni dah taken... 
so korg paham2 la ye.... ^^

Santan by;


5 Ladas:

Instagram