Makan2 @ Tanjung Harapan...

Sunday, February 6, 2011



Semalam dean, adik2 and kezen2
g jalan2 n mkn2 kat Tanjung Harapan....
Igtkan dkt... adoi... agak jauh la juga... ^^
dah la jalan die x elok, sgkut je keta dean.... huhu
but when we arrived there, rase pnt drive tu ilang....
puas hati dah smpai kan.... haha.

got a lot of Seafood restron...
tinggal pilih je which restoran u want....
kitorg amik yg paling dekat je... mls nak jln... =P



masuk2 je kt dalm restron tu
yg laki g pilih seafood mane yg we gonna eat tonight...
yg pompuan g pok meja...
ye la x kan nak bgi yg pompuan g pilih seafood yg busuk tu
then beratur plak panjg2 tuk timbang kan...
*gentleman la sikit....^^


after done pilih2 ni
we need to Q to measure the things at the measure counter...
*pnjg plak tu... haish...
kt kounter ni juga la kite kene gitau
nak masak ape seafood yg kite pilih tu....
yg pompuan ni plak pandai sgt...
pilih meja pon cun-cun tepi laut... best...!!! =)
agak lame gak tggu our dishes...
cuz that night agak ramai org.. weekend la katakan....
siap ade karok lagi...

sape2 yg nak nyanyi boleh je nyanyi... kene byr la tapi... LoL


when all the dishes already on the table,
kitorg ape lagi MAKAN la.... hahaha...
igtkan sikit je kitorg amik... tapi rupanyer x lrt nak habiskan...
agak mahal, tapi x la as expensive in Bali...
berbaloi jg la.... dah tu dpt discount lagi,
cuz owner tu knal kazen dean, pernah jadi salah sorg dri patient kazen ... haha thanks kak.... =)



1st time dtg sini, dean rase puas,
cuz suasana yg meriah, mkanan pon not bad...
cume satu je nak komen...
pihk berkuase kat sini x de plak letak lampu2 kat tepi jalan n pantai....
sgt gelap tuk pejalan kaki yg nak lepak2 n jalan2
kat tepi pantai tu... Seriau....!!!
pape pon, tmpat ni mmg best tuk mam seafood... yeah.... (^_^)

Santan by;

1 Ladas:

Instagram