Arab yg kuat makan...

Thursday, July 7, 2011


perkara di atas adalah dirujuk...

ceh, buat cam surat plak.. hoho
ni ak nak crita pasal title kat atas tu la....
minggu lepas tempt keje ak ade buat
satu buffet bertemakan Arabic Cuisine...
ramai la bgsa2 arab yg dtg....
mak aiii... 
yg laki besor2 n tinggi2....
yg pompuan satu pesen je....
semua serba itam mcm yg kat bawah ni....


adepun yg berfesyen
tapi kompom belit2 kat atas....
n wangi kan maen lagi...
1 hotel leh hidu, sampai kat dalam kitchen pun terase baunye...

dorg ni makan bukan maen lagi...
mcm x pernh makan sebulan....
kuat nak mampussss......
brg2 buffet ni kitorg buat portion kecik2...
standard la....
ak jaga port Shawarma...
time tgh buat Shawarma tu, dorg kata
put more... put more... 
sampai dh x muat pita bread tu ak sumbat daging n sayur.... 
dorg nak put more lagi...
ishk2.... 

makanan yg kitorg serve,
sampai 10 kali tukar2...
cepat giile habis.... x tau dorg mkn camner...
patut bdn besau2... =P

eh, lupe lak...
korg tau ke Shawarma tu ape...?


ni la makanan paling popular  bg dorg...
klo korg nak rase, t ak buatkan... LoL


Santan by;

35 Ladas:

Instagram