1st, ak nak ucap thanks pada
korg semua yg wish ak kat entry lepas...
Alhamdulillah...
akhirnya Convo juga ak kat Taylors University tu...
cuz Convo yg lepas ak tak pegi...
tgah Practical kat Lafite - Shangri La, KL...
Skrg ni dah pun masuk alam keje...
kire x sia2 juga la ak amik bidg masak2 ni...
cuz skrg dah pun keje kat Prego...
Restron berkonsepkan fundining kat The Westin otel...^^
Ni la Restron tempat ak keje...^^
tapi x tepikirpun akan keje dlm bidang ni...
cita2 dulu nak jadi guru...
ni jadi tukang masak plak... hahaha
kire epy juga la keje bidang ni...
mula2 tu agak bodoh juga...
cuz byk bende x biase lagi...
lame2 dah ok la... dah cekap sikit... prasan je... LoL
Income pun agak masyuk juga...
walaupun x byk, tapi ak rasa berbaloi la ngan keje ak...
cukup juga la tuk byr apa yg patut di bayar... ^^
klo korg free2 tu
mai la PREGO... makan sane mmg best...
mahal sikit tapi berbaloi la...
lagi2 klo ak yg masak... LoL
Santan by;
13 Ladas:
tunggu kuki dari die. dah berzaman.
dill.
hahaha... meh la amik sendiri...
ok nk terjah prego sbb bole mkn free dean masak
lalalala~
haha... mai la...^^
kira hebat la ko reti masak!
salute aku dgn lelaki pandai masak ni
best dpt kerja apa yg kita study dulu...
macho r laki pandai masak.. aku x pandai bro.. kena blajaq ni
fuh.. klu dtg boleh mkn preee? hahah
Dtg la wei...
leh knal2 kwan2 blogger skali... haha
macam nama sos spagethi je prego tu..mesti sedap kan ko masak!
buat mkn2 kt uma, t ktorang dtg =D
mo ice cream haha.. bla laik buat ice cream???
waahh.. macam eksklusif je tmpat tu.. mesti tukang masak nye yang pro2 gk nii kan kan kan??
Post a Comment